Dnes je 19.5.2019   Nepřihlášen | Přihlášení tisk.gif, 0 kB Tisk

Hanhakoucha Kyouko

Velmi zajímavý oolong z věhlasné horské oblasti Honyama v Šizuoce z kultivaru, který byl určen právě na výrobu speciálních čajů v horských oblastech. Tento čaj vyrobila na své farmě paní Masumi, která se pravidelně účastní prestižních čajových soutěží. Čaj je velkolistý, jen velmi mírně oxidovaný a po zalití nám dává světle zelinkavý nálev s jemnou, nasládlou a svěží chutí, jemnými tóny květin a výraznějšími stopami nektarinek, broskví a opunci, které doznívají ve velmi atraktivním a příjemném dozvuku. Doba sklizně: Ichinbancha 2013. Kultivar: Koushun

Čaj je možné připravit až na 7 nálevů. Doporučujeme použít 6-7g na 150 ml vody.
350,0 Kč
 x