PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 15. z 22 výsledků

Filtrovat

2020 Mengsong Nan Ben Gu Shu Sheng Xiao Long Zhu

110 

2005 Bulang Huang Shan Gu Shu Xiao Tuo Sheng Puerh

30 

2006 Yi Wu Mixiang Shu Beeng Cha

250 1800 

2007 Dayou Yongde Pin Wei Shu Beeng Cha

390 2600 

2005 Yongde Qiao Mu Gushu Sheng Puerh Beeng Cha

495 4125 

2017 Yi Wu Yuan “Wild Arbor” Sheng Beeng Cha

595 4170 

2010 Da You Yi Wu Jia Ji Hong Yin Sheng Beeng Cha

495 3300 

2004 Dayou Muzi Tongqing Sheng Tuo Cha

1100 5250 

2019 Wufu Linyun Mengsong Gu Shu Sheng Beeng Cha

595 4170 

2004 Dayou Lao Banzhang Wang Gu Shu Sheng Puerh

1250 

2003 Yi Wu Zheng Shan Da Ye “red ribbon” Sheng Tuo Cha

595 1165 

2017 Xiao Jinggu Gu Shu Sheng Puerh

480 1875 

2018 Yibang Wild Arbor Sheng Beeng Cha

480 1875 

2013 Jing Mai Gu Shu Mao Cha

380 775 

2016 Wild Arbor Yi Wu Huang Shan Sheng Puerh

390 3000