PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 12. z 16 výsledků

Filtrovat

2005 8053021 Gao Shan Liu Bao

245 11111 

2007 Liuli Chen Lao Cha Tou

235 11111 

2003 Xia Guan 8653 “Iron Cake” Sheng Puerh

490 6350 

2012 Xizihao Long Zhuan Shu Puerh – “Dragon Brick”

540 10400 

2006 Xi Zi Hao Guangbie Lao Zhai Gu Shu Sheng Beeng Cha

480 7400 

90´s Guangxi Wuzhou “Tea Branches” Liu Bao

240 910 

1997 Ye Banzhang Gu Shu Mao Cha

530 1050 

1990 Gong Ting “Nu Zi Hong” Shu Puerh San Cha

530 1050 

2005 Lao Banzhang Sheng Tai Ye Sheng Gu Shu Sheng Zhuan Cha, 500g

600 5700 

2005 Bulang Huang Shan Gu Shu Xiao Tuo Sheng Puerh

30 

2018 Mengku Shu San Cha

130 635 

2003 Duoteli 8303 Liubao Beeng Cha

290 5570