PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 12. z 14 výsledků

Filtrovat

“2003?” Yunnan Tea Factory Sheng Puerh Beeng Cha

425 5450 

2003 Xia Guan 8653 “Iron Cake” Sheng Puerh

490 6350 

2018 Yi Wu Wang Dashu Sheng Puerh Beeng

370 4960 

2005 Yesheng Dashu Mengbana 7748 Sheng Puerh Beeng

420 2730 

Late 80´s Xiaguan Ban Zhen Jin San Kuai Sheng Puerh Cha

530 1050 

2006 Yi Wu Da Ye Hou Sheng Zhuan Cha (San sheng zhuan)

310 5550 

1998 7581 CNNP Kunming Tea Factory Shu Zhuang Cha

255 2400 

80´s Xiaguan Xiao Fa Tuo Shu San Kuai Cha

570 1075 

1997 Ye Banzhang Gu Shu Mao Cha

530 1050 

17 years old “unknown” sheng zhuan cha

325 1600 

2007 7581 CNNP Kunming Tea Factory Shu Zhuang Cha

265 1290 

80´s Wenge Zao Xiang Shu Zhuan Cha a.k.a “Cultural revolution Jujube Aroma Brick”

585 5400