PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 15. z 29 výsledků

Filtrovat

2020 Mengsong Nan Ben Gu Shu Sheng Xiao Long Zhu

110 

2006 Yi Wu Mixiang Shu Beeng Cha

250 1800 

90´s Guangxi Honxiang Tea Factory Liu Bao

220 435 

2007 Dayou Yongde Pin Wei Shu Beeng Cha

390 2600 

2008 Yongde Xiangyun Ban Jiu Wan Shu Zhuan Cha

295 1400 

2018 Xun Yun Hao Nuer Shu Zhuan Cha

250 1200 

2011 Bingdao Da Ye Shu Zhuan Cha

190 900 

2017 Yi Wu “Wild Arbor” Shu Beeng cha

330 1600 

2004 Dayou Lao Banzhang Wang Gu Shu Sheng Puerh

1250 

2018 Mengku Da Xue Shan Wild Arbor Sheng Beeng Cha

350 1280 

2003 Yi Wu Zheng Shan Da Ye “red ribbon” Sheng Tuo Cha

595 1165 

2006 Bulang Long Feng Sheng Tuo Cha

350 1700 

1998 Bohai Shu Zhuan Cha “Blue Brick”

330 1600 

2000 Menghai “Revolutionary” 999 Zhuan Cha

230 455 

2017 Xiao Jinggu Gu Shu Sheng Puerh

480 1875