PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 15. z 42 výsledků

Filtrovat

2021 Bangdong Ye Sheng Gu Shu Zi Ya

300 1180 

2011 Da You Jiu Wan Sheng Zhuan “Huang Jin Bai Nian”

495 2400 

Late 80´s Xiaguan Ban Zhen Jin San Kuai Sheng Puerh Cha

530 1050 

2010 Xi Zi Hao Bulang Xiang Zhu Mijing Cha – Fragrant Bamboo Sheng Puerh

380 1450 

1998 7581 CNNP Kunming Tea Factory Shu Zhuang Cha

255 2400 

2010 Xi Zi Hao Xiang Zhu Mijing Cha – Fragrant Bamboo Shu Puerh

380 1450 

70’s Guanxi Wuzhou Lao Liu Bao

275 530 

80´s Xiaguan Xiao Fa Tuo Shu San Kuai Cha

570 1075 

1990 Te Ji Shu Puerh Beeng Cha

365 2370 

2005 Xi Zi Hao Lao Banzhang Sheng Zhuan Cha

455 

2006 Dayou Yongde Shu Puerh Xiao Tuocha

500 995 

1990 Menghai Xiao “Chen Xiang” Shu Puerh Beeng Cha

315 595 

17 years old “unknown” sheng zhuan cha

325 1600 

2007 Yi Wu Zheng Shan Qiao Mu Shu Puerh Tuo Cha (Gan En Tuo Cha)

285 1380 

2007 7581 CNNP Kunming Tea Factory Shu Zhuang Cha

265 1290