PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 12. z 48 výsledků

Filtrovat

2023 Mang She Jing Xiao Sheng Beeng Cha

360 680 

2022 Banzhang Qiaomu Xiao Baicai Cha Beeng, 100g

220 400 

2022 Mengku San Bai Nien Gu Shu Bingdao Xiao Sheng Beeng, 100g

220 400 

2023 Mengsong Nanben Gu Shu Sheng Beeng Cha

465 1800 

2021 Zhanglang Bada Gu Shu Sheng Puerh

480 1800 

2022 Bulang Dashu Shu Xiao Beeng Cha

295 1120 

2012 Da Xue Shan Qiao Mu Gushu Shu cha

240 1160 

2007 Liuli Chen Lao Cha Tou

235 11111 

2023 Pa sha Gu Shu Sheng Xiao Beeng

90 615 

80ś Hong Zhi Lao San Cha

295 3000 

2022 Zhanglang Bada Dashu Shu Puerh Beeng Cha

280 1850 

2012 Xizihao Long Zhuan Shu Puerh – “Dragon Brick”

540 10400