PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazuji všech 9 výsledků

Filtrovat

2005 8053021 Gao Shan Liu Bao

245 11111 

2007 Liuli Chen Lao Cha Tou

235 11111 

2006 Xi Zi Hao Guangbie Lao Zhai Gu Shu Sheng Beeng Cha

480 7400 

2007 Xi Zi Hao Da Xue Shan Sheng Beeng Cha

500 3750 

2009 Gu Shu Chung Wu Sheng Beeng Cha

455 3700 

2017 Yibang Wild Arbor Sheng Beeng Cha

495 1950 

2022 Zhanglang Bada Dashu Shu Puerh Beeng Cha

280 1850 

2021 Zhanglang Bada Gu Shu Sheng Puerh

480 1800 

2012 Da Xue Shan Qiao Mu Gushu Shu cha

240 1160