PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 12. z 25 výsledků

Filtrovat

2019 Wufu Linyun Mengsong Gu Shu Sheng Beeng Cha

595 4170 

2006 Yi Wu Da Ye Hou Sheng Zhuan Cha (San sheng zhuan)

310 5550 

90´s Guangxi Wuzhou “Tea Branches” Liu Bao

240 910 

2014 Da You Shengjing Di Yi Beeng Sheng Puerh

630 4275 

2008 Xi Zi Hao Xi Shang Jia Xi Shu Puerh Beeng Cha

435 2990 

2007 Xi Zi Hao Da Xue Shan Sheng Beeng Cha

950 3750 

2016 Bai Ying Shan “Wild Arbor” Sheng Beeng Cha

475 3150 

2020 Leida Shan Gu Shu Mao Cha

470 920 

1997 Ye Banzhang Gu Shu Mao Cha

530 1050 

1990 Gong Ting “Nu Zi Hong” Shu Puerh San Cha

530 1050 

2020 Mengsong Nanben Lao Zhai Mao Cha

250 1200 

2005 Lao Banzhang Sheng Tai Ye Sheng Gu Shu Sheng Zhuan Cha, 500g

600 5700