PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 15. z 46 výsledků

Filtrovat

2007 7581 CNNP Kunming Tea Factory Shu Zhuang Cha

265 1290 

2005 Lao Banzhang Sheng Tai Ye Sheng Gu Shu Sheng Beeng Cha, 500g

600 5700 

2007 Fuhai Tea Factory Shu Zhuang Cha

330 1875 

2020 Mengsong Nan Ben Gu Shu Sheng Xiao Long Zhu

110 

2005 Bulang Huang Shan Gu Shu Xiao Tuo Sheng Puerh

30 

2018 Mengku Shu San Cha

130 11111 

2003 Duoteli 8303 Liubao Beeng Cha

290 5570 

90´s Guangxi Honxiang Tea Factory Liu Bao

220 435 

2015 Zhanglang Bada Xiao Long Zu Shu Puerh

50 

2007 Dayou Yongde Pin Wei Shu Beeng Cha

390 2600 

2008 Yongde Xiangyun Ban Jiu Wan Shu Zhuan Cha

295 1400 

80´s Da Ye Zao Xiang Shu Zhuan Cha

1075 5250 

2018 Xun Yun Hao Nuer Shu Zhuan Cha

250 1200 

2011 Bingdao Da Ye Shu Zhuan Cha

190 900 

2017 Yi Wu “Wild Arbor” Shu Beeng cha

330 1600