PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 15. z 41 výsledků

Filtrovat

2015 Zhanglang Bada Xiao Long Zu Shu Peurh

60 

90’s Guanxi Huzhou Six Forts Liu Bao

350 

1998 Xia Guan Jia Ji Tuo Cha

500 990 

2007 Dayou Yongde Pin Wei Shu Beeng Cha

390 2600 

2011 Bingdao Da Ye Shu Zhuan Cha

190 900 

90´s Guangxi Honxiang Tea Factory Liu Bao

220 435 

2008 Yongde Xiangyun Ban Jiu Wan Shu Zhuan Cha

295 1400 

2006 Bulang Long Feng Sheng Tuo Cha

350 1700 

1998 Bohai Shu Zhuan Cha “Blue Brick”

330 1600 

2013 Jing Mai Gu Shu Mao Cha

380 775 

2016 Wild Arbor Yi Wu Huang Shan Sheng Puerh

390 3000 

2000 Four Gold Coins Liu Bao

238 

2011 Menghai Hengbang Wild Tree Sheng Beeng Cha

260 1695 

2003 Duoteli 8303 Liubao Beeng Cha

290 5570 

80´s Da Ye Zao Xiang Shu Zhuan Cha

1075 5250