PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 12. z 60 výsledků

Filtrovat

2005 Bulang Huang Shan Gu Shu Xiao Tuo Sheng Puerh

30 

2015 Zhanglang Bada Xiao Long Zu Shu Puerh

50 

2020 Mengsong Nan Ben Gu Shu Sheng Xiao Long Zhu

110 

1990 Menghai Xiao “Chen Xiang” Shu Puerh Beeng Cha

315 595 

2006 Yi Wu Da Ye Hou Sheng Zhuan Cha (San sheng zhuan)

310 5550 

2008 Yongde Xiangyun Ban Jiu Wan Shu Zhuan Cha

295 1400 

2018 Xun Yun Hao Nuer Shu Zhuan Cha

250 1200 

2011 Menghai Hengbang Wild Tree Sheng Beeng Cha

260 1800 

2008 Xi Zi Hao Xi Shang Jia Xi Shu Puerh Beeng Cha

435 2990 

1998 Xia Guan Jia Ji Tuo Cha

680 1340 

1990 Gong Ting “Nu Zi Hong” Shu Puerh San Cha

530 1050 

2007 Yi Wu Zheng Shan Qiao Mu Shu Puerh Tuo Cha (Gan En Tuo Cha)

285 1380