PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 12. z 70 výsledků

Filtrovat

2005 Bulang Huang Shan Gu Shu Xiao Tuo Sheng Puerh

30 

2015 Zhanglang Bada Xiao Long Zu Shu Puerh

50 

1990 Menghai Xiao “Chen Xiang” Shu Puerh Beeng Cha

315 595 

2021 Bangdong Ye Sheng Gu Shu Zi Ya

300 1180 

2018 Mengku Shu San Cha

130 635 

2011 Bingdao Da Ye Shu Zhuan Cha

190 900 

2020 Mengsong Nan Ben Gu Shu Sheng Xiao Long Zhu

110 

2007 Yi Wu Zheng Shan Qiao Mu Shu Puerh Tuo Cha (Gan En Tuo Cha)

285 1380 

1998 Xia Guan Jia Ji Tuo Cha

680 1340 

2020 Mengsong Nanben Lao Zhai Mao Cha

250 1200 

2008 Yongde Xiangyun Ban Jiu Wan Shu Zhuan Cha

295 1400 

1990 Gong Ting “Nu Zi Hong” Shu Puerh San Cha

530 1050