PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazuji všech 5 výsledků

Filtrovat

1990 ś 7262 CNNP Shu Puerh Beeng Cha

330 2240 

2022 Bulang Dashu Shu Xiao Beeng Cha

295 1120 

2012 Da Xue Shan Qiao Mu Gushu Shu cha

240 1160 

2007 Liuli Chen Lao Cha Tou

235 1160 

2022 Zhanglang Bada Dashu Shu Puerh Beeng Cha

280 1850