PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 15. z 54 výsledků

Filtrovat

2016 Bai Ying Shan “Wild Arbor” Sheng Beeng Cha

475 3150 

2006 Dayou Yongde Shu Puerh Xiao Tuocha

500 995 

1990 Menghai Xiao “Chen Xiang” Shu Puerh Beeng Cha

315 595 

2020 Leida Shan Gu Shu Mao Cha

470 11111 

1997 Ye Banzhang Gu Shu Mao Cha

530 11111 

1990 Gong Ting “Nu Zi Hong” Shu Puerh San Cha

530 1050 

2020 Mengsong Nanben Lao Zhai Mao Cha

250 11111 

17 years old “unknown” sheng zhuan cha

325 1600 

2006 Yi Wu Mixiang Shu Puerh Beeng Cha

250 1800 

2007 7581 CNNP Kunming Tea Factory Shu Zhuang Cha

265 1290 

2005 Lao Banzhang Sheng Tai Ye Sheng Gu Shu Sheng Zhuan Cha, 500g

600 5700 

2007 Fuhai Tea Factory Shu Zhuang Cha

330 1875 

2020 Mengsong Nan Ben Gu Shu Sheng Xiao Long Zhu

110 

2005 Bulang Huang Shan Gu Shu Xiao Tuo Sheng Puerh

30 

2018 Mengku Shu San Cha

130 11111