PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 15. z 44 výsledků

Filtrovat

2020 Mengsong Nan Ben Gu Shu Sheng Xiao Long Zhu

110 

2005 Bulang Huang Shan Gu Shu Xiao Tuo Sheng Puerh

30 

2006 Yi Wu Mixiang Shu Beeng Cha

250 1800 

2003 Duoteli 8303 Liubao Beeng Cha

290 5570 

90´s Guangxi Honxiang Tea Factory Liu Bao

220 435 

2015 Zhanglang Bada Xiao Long Zu Shu Puerh

50 

2007 Dayou Yongde Pin Wei Shu Beeng Cha

390 2600 

2008 Yongde Xiangyun Ban Jiu Wan Shu Zhuan Cha

295 1400 

80´s Da Ye Zao Xiang Shu Zhuan Cha

1075 5250 

2018 Xun Yun Hao Nuer Shu Zhuan Cha

250 1200 

2011 Bingdao Da Ye Shu Zhuan Cha

190 900 

2017 Yi Wu “Wild Arbor” Shu Beeng cha

330 1600 

2005 Yongde Qiao Mu Gushu Sheng Puerh Beeng Cha

495 4125 

2017 Yi Wu Yuan “Wild Arbor” Sheng Beeng Cha

595 4170 

2010 Da You Yi Wu Jia Ji Hong Yin Sheng Beeng Cha

495 3300