PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 12. z 21 výsledků

Filtrovat

2005 Bulang Huang Shan Gu Shu Xiao Tuo Sheng Puerh

30 

2018 Mengku Shu San Cha

130 635 

2007 Liuli Chen Lao Cha Tou

235 1160 

80ś Hong Zhi Lao San Cha

295 3000 

2006 Yi Wu Da Ye Hou Sheng Zhuan Cha (San sheng zhuan)

310 5550 

2008 Xi Zi Hao Xi Shang Jia Xi Shu Puerh Beeng Cha

435 2990 

2008 Xi Zi Hao Menghai Shu Puerh Beeng Cha

435 2990 

2009 Shu Yun Lao Gu Shu – Shu Puerh Beeng Cha

435 2990 

2009 Gu Shu Chung Wu Sheng Beeng Cha

455 3700 

2016 Bai Ying Shan “Wild Arbor” Sheng Beeng Cha

475 3150 

2006 Xi Zi Hao Guangbie Lao Zhai Gu Shu Sheng Beeng Cha

480 7400 

2010 Da You Yi Wu Jia Ji Hong Yin Sheng Beeng Cha

495 3300