PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 15. z 54 výsledků

Filtrovat

2020 Leida Shan Gu Shu Mao Cha

470 11111 

1997 Ye Banzhang Gu Shu Mao Cha

530 11111 

1990 Gong Ting “Nu Zi Hong” Shu Puerh San Cha

530 1050 

2020 Mengsong Nanben Lao Zhai Mao Cha

250 11111 

2005 Bulang Huang Shan Gu Shu Xiao Tuo Sheng Puerh

30 

2018 Mengku Shu San Cha

130 11111 

2015 Zhanglang Bada Xiao Long Zu Shu Puerh

50 

1981 Bohai Gong Ting Shu Puerh

395 790 

90’s Guanxi Huzhou Six Forts Liu Bao

350 

2005 Lao Banzhang Sheng Tai Ye Sheng Gu Shu Sheng Zhuan Cha, 500g

600 5700 

2003 Duoteli 8303 Liubao Beeng Cha

290 5570 

80´s Da Ye Zao Xiang Shu Zhuan Cha

1075 5250 

2004 Dayou Muzi Tongqing Sheng Tuo Cha

1100 5250 

2017 Yi Wu Yuan “Wild Arbor” Sheng Beeng Cha

595 4170 

2005 Yongde Qiao Mu Gushu Sheng Puerh Beeng Cha

495 4125