PUERH a HEICHA

Svébytná skupina čajů, které jsou označovány jako čaje černé či fermentované. Přes různé technologické odlišnosti mají společný bakteriální proces fermentace, který je buď záměrný (tmavý puerh, Liu Bao a Heicha) nebo se přirozeně projeví v čase a za vhodných podmínek (světlý puerh). Tyto čaje jsou většinou lisovány do různých tvarů (cihly, hnízda, koláče, napěchované koše, bambusové tyče) a pro správné vyzrávání chuti jsou dále zušlechťovány archivací.

Zobrazen 1. – 15. z 41 výsledků

Filtrovat

1981 Bohai Gong Ting Shu Puerh

395 790 

90’s Guanxi Huzhou Six Forts Liu Bao

350 

2003 Duoteli 8303 Liubao Beeng Cha

290 5570 

80´s Da Ye Zao Xiang Shu Zhuan Cha

1075 5250 

2004 Dayou Muzi Tongqing Sheng Tuo Cha

1100 5250 

2017 Yi Wu Yuan “Wild Arbor” Sheng Beeng Cha

595 4170 

2019 Wufu Linyun Mengsong Gu Shu Sheng Beeng Cha

595 4170 

2005 Yongde Qiao Mu Gushu Sheng Puerh Beeng Cha

495 4125 

2009 Gu Shu Chung Wu Sheng Beeng Cha

455 3700 

2003 Mengku Wild Tree Sheng Beeng Cha

390 3375 

2010 Da You Yi Wu Jia Ji Hong Yin Sheng Beeng Cha

495 3300 

2004 Yi Wu Lao Ye Huang Pian Sheng Zhuan Cha

445 3000 

2016 Wild Arbor Yi Wu Huang Shan Sheng Puerh

390 3000 

2007 Dayou Yongde Pin Wei Shu Beeng Cha

390 2600 

2015 Man Mai Bada Qiao Mu Wang Sheng Beeng Cha

355 2440